Toronto

We zijn er! Aan de andere kant van de oceaan!

We vlogen gisteren om 14.15 om vervolgens 7 uur en 40 minuten in een vrij krappe stoel te zitten. En dat is lang Nog langer dan het klinkt. Het begin van de vlucht liep heel gesmeerd, we vertrokken alleen iets later dan gepland. Op een gegeven moment gingen de gordel lichtjes aan en hadden we last van turbulentie, dat dacht ik tenminste. Nu zou ik zeggen dat we bijna zijn doodgegaan. Misschien dat andere mensen op de vlucht het iets zouden nuanceren, maar ik niet. We wisten niet wat er precies aan de hand was, maar de piloot of gezagvoerder zei iets (niet te verstaan) en mensen begonnen ineens te klappen. Nu wist ik dat een groot drama was afgewend. Dat verhaal van je leven aan je voorbij zien flitsen? Niets van waar.

Ik wist niet of het goed was dat ik niet wist wat er was gebeurd of dat het niet goed was, want ik heb de rest van de vlucht niet rustig meer gezeten. Ook niet op de wc. Joyce en ik moesten even een plasje plegen maar we besloten dit natuurlijk te doen op het moment dat we in behoorlijk wat turbulentie verkeerden. De gang naar de wc was al turbulent te noemen en ik raad iedereen aan om de wandel op dat moment te staken en niet toch naar de wc te gaan. Laten we het erop houden dat ik blij was dat ik geen jongetje ben. Op het moment dat we ons hadden opgesloten gingen de gordel lichtjes weer aan en Joyce wist niet hoe snel ze weer bij haar stoel moest komen, met als gevolg dat ze helemaal niet naar de wc was gegaan en we later weer op konden staan, haha.

Helaas kan ik over het entertainment aan boord niet heel positief zijn. In de middelste rij hingen wat schermpjes en er zijn drie films vertoond. Kinderfilms welteverstaan. Ik had na de eerste film al geen hoop meer op kwaliteit, maar Joyce bleef positief. Het mocht niet baten, want ook de volgende twee films konden ons niet boeien. Op het einde van de vlucht werd er nog een aflevering van de Big Bang Theory en Glee uitgezonden, dus dat gaf nog enige troost.

Verder werden we wel heel goed verzorgd aan boord, we kregen genoeg te drinken, een warme maaltijd en een pizzasnack. 

Om ongeveer 10 voor half 5 lokale tijd zijn we geland en konden we door de douane en op zoek naar ons hotel. We liepen naar een informatiebalie waar ik meteen een telefoon in m'n handen geduwd kreeg en de vrouw achter de balie zei alleen maar: "Terminal 3". Oké. vervolgens kreeg ik iemand van het hotel aan de lijn die midden in mijn uitleg zei: "C22". Dat was alles en na een snel gedag hing ze op. Oké. Dus wij liepen naar C22, dat was buiten, en we wachtten op een busje dat ons zou komen ophalen. Het was een beetje een louche busje en we konden alleen maar hopen dat dat geen voorteken voor het hotel was.

Toen we aan kwamen rijden zag het er een beetje uit als een motel, maar van binnen was het allemaal prima. We hebben wat te drinken gehaald, even contact gelegd met het thuisfront en daarna stortten we vrij snel in. Heerlijke bedden trouwens, dus we hebben lekker geslapen en dat was maar goed ook want om  half 6 vanochtend ging de wekker alweer. Opstaan, douchen, aankleden en snel ontbijten en we stapten het busje alweer in op weg naar het vliegveld waar we nu zitten te wachten op onze vlucht naar Washington.

Dat was dat voor nu, hopelijk komen we levend in Washington aan en dan horen jullie weer van ons! x

Reacties 10

willemijn 17-07-2012 15:33

Groot drama? Wat was het drama dan?

Rianne 17-07-2012 16:44

Hey,
Welkom aan deze kant van de oceaan! Hoop dat jullie een gezellige tijd zullen hebben!

Nicole 17-07-2012 17:31

Joepie jullie eerste verhaal! Misschien niet een geheel gesmeerde reis, maar zo maak je nog eens iets mee ! Fijn dat jullie heelhuids aan de andere kant van de Oceaan zijn. En nu alweer onderweg naar Washington, can't wait to the next story!
Liefs

Bert 17-07-2012 17:33

Als je in Washinghton de hop on hop off bussen neemt en het is bloedje heet haal dan van tevoren wat te drinken voor de roundtrip.
De bus staat regelmatig stil en als je dan in de zon zit verga je! Ook bij het Capitol weing drinkgelegenheden. Arlington is zeker aan te bevelen. Benieuwd naar jouw volgend verslag!

Ingrid 17-07-2012 19:36

Hoi Anne leuk verslag van het eerste deel van de reis ( ik hoor het je zeggen). Het kan alleen maar beter toch? Veel succes op de reis naar Washington en ben benieuwd naar je volgende verslag groetjes ook van ( je oom) Carel en have fun!!!

Jerica 17-07-2012 19:36

Hoi meiden. Het begint allemaal weer lekker he? Maar jullie zijn toch niet anders gewend? Anders is het maar saai haha.
Zie nu al uit naar jullie volgende verslag! Kus .

Marissa 17-07-2012 21:25

Hahaha Anne wat een hilarisch verhaal. Ik zie helemaal voor me hoe jij in dat vliegtuig hebt gezeten Hoop dat jullie tweede vlucht wat soepeler is verlopen!

bas en tiny 17-07-2012 22:40

Heerlijk om jullie zo te mogen volgen.Tot snel en de groeten aan Jaqueline. XX

Fleur 19-07-2012 14:20

Heej meiden! Wat leuk om te lezen hoe het met jullie gaat !! Hopelijk is de rest van de reis fijner verlopen! Have fun in Washington DC! Liefs Fleur

Cisca, Martin en Marvin 26-07-2012 15:04

Op naar het volgende reisverslagje...;-)

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer